Uusi kesäkassi on ajettu sisään, kiltit kirjastontädit heti kehuivat, tottakai! Kahvat liian pitkät ja veeenyyyvät varmaan lisää!

           524513.jpg

Käytiin tässä päivänä muutamana ystäväperheen luona syntymäpäivillä ja siellä oli emäntä jäänyt kovasti koukkuun Huutonettiin. Oli muunmuassa sisustanut keittiötään uuteen uskoon Marimekon tuotteilla ja tyttärelleen huutanut edullisesti ison nipun uusia, käyttämättömiä lehmäaiheisia postikortteja. Tytär kun on ryhtynyt keräämään lehmäaiheisia tavaroita, Sipille kilpailija! Minä, pikkuisen hidasälyisenä, hoksasin heti, että tosiaan, saahan sieltä Huutonetistä muutakin kuin lankoja, joten nyt minulla on jo ihan uuden veroinen, edullinen Agatha Christie ja tyttärellä pari levyä ja ainakin yksi kirja- sekä musiikkihuuto on sisällä odottamassa, joten eihän tässä ehdi mitään tikuta kun pitää halvalla shoppailla ja lukea Lentävää kuolemaa...

            524509.jpg

Jaa, tuossa on puutarhakoriste,ruosteen raiskaama maitotonkka, tuo kansi ei kuulu settiin, mikä lie kattila, mutta kun on yhtä ruosteinen, niin sointuuhan ne yhteen!